Kapcsolat

Telefon: +36-36/780-228
Mobil: +36-70/328-7502
Fax: +36-36/357-248

E-mail: info@pannontitan.hu ke@pannontitan.hu

Szállítás 1-2 munkanapon belül

 

Pannon Titán Kft. 

Cím: 3397 Maklár, Ifjúság út 2/b.

Tudástár, hírek

Seco Tools házi bemutató

Tegnap a Seco Tools házi bemutatóján vettünk részt. Suba Pál, a Seco Tools értékesítési vezetője délelőtt 10 órai kezdettel tartott előadásában egy kényes területet, a lágy acélok esztergálását ismertette a Seco Tools által kínált korábbi és újabb szerszámokkal.

tovább

Seco újdonságok a szerszámiparban

A Seco Tools büszkén jelentette be a 2011 második felében debütáló termékújdonságait, melyekkel egyaránt bővítették maró, esztergáló és fúró portfóliójukat is. A újonnan bemutatott termékek között megtalálható két új Duratomic osztály, melyeket kifejezetten az öntöttvas alkatrészekhez fejlesztettek, a Square 6-04 marószerszám, a Turbo 10 marószerszám és a Crownlock Plus fúrócsalád.

tovább

Fúrás (fémmegmunkálás)

A fúrás olyan forgácsolási eljárás, munkafolyamat, amikor tömör anyagba készítünk furatot. Furatbővítés pedig az, amikor a már meglévő furatot nagyobb átmérőjű furattá munkálják meg. A forgácsolómozgást és az előtolómozgást végezheti a munkadarab is és a szerszám is.

tovább

Marás

A marás szabályosan egy- vagy többélű forgácsoló szerszámmal végzett forgácsoló eljárás. A forgó főmozgást mindig a marószerszám, az előtoló mellékmozgást vagy a munkadarab, vagy a szerszám végzi. A marásnak két alapeljárása van: palástmarás és homlokmarás.

tovább

Esztergálás

Az esztergálás forgástestek megmunkálására való forgácsolási eljárás. A munkadarabok tengelyek, perselyek, hüvelyek és tárcsák, vagy ezekhez hasonló alakú munkadarabok lehetnek. Az esztergálás egyélű szerszámmal, állandó keresztmetszetű forgács folyamatos leválasztásával végzett forgácsolás. Esztergáláskor a munkadarab végzi a forgácsolómozgást, a szerszám az előtolómozgást.

tovább

2011. Kiállítás

Mach tech
Budapest

tovább

Regarding the earthquake in Japan

Seco Tools have now concluded that all employees in Japan are physically well. Our thoughts go to them and the people affected by this natural disaster.

tovább