Kapcsolat

Telefon: +36-36/780-228
Mobil: +36-70/328-7502
Fax: +36-36/357-248

E-mail: info@pannontitan.hu ke@pannontitan.hu

Szállítás 1-2 munkanapon belül

 

Pannon Titán Kft. 

Cím: 3397 Maklár, Ifjúság út 2/b.

SUMITOMO szerszámok

Eszterga szerszámok

Eszterga szerszámok

Mint a világ vezető forgácsoló szerszámok gyártója, a Sumitomo többféle karbid, bevonatos, bevonat nélküli és kerámia szerszámokat kínál, mellyel garantált a magas vágási sebesség, a nagy pontosság és a hosszú élettartam.

tovább

Fúrószerszámok

Fúrószerszámok

A Sumitomo innovatív fúró szerszámai megoldást kínálnak a különféle megmunkálási körülményekhez, többféle anyaghoz és alkalmazáshoz. A Sumitomo cserélhető alkatrészeivel garantált a termelékenység és a gazdaságos működés. Győződjön meg róla Ön is!

tovább

Marószerszámok

Marószerszámok

A marási folyamatban a marószerszám kiválasztása fontos tényező, hogy hatékonyság mellett optimális eredményt kapjunk.
Fedezze fel a Sumitomo által kifejlesztett többféle maró szerszámait és anyagait. Széles alkalmazási tartományban, a síkmarástól kezdve a sarokmaráson át a speciális igényekig.

tovább

SUMIBORON

SUMIBORON

SUMIBORON a kemény esztergálás és fémmegmunkálás szerszáma.
Legyen edzett acél, vagy öntöttvas, a SUMIBORON megbirkózik a feladattal.
A Sumitomo CBN (bór-nitrid) szerszámait kiváló kopási- és törési ellenállás, nagy teljesítmény és kiváló minőség jellemzi.

tovább

SUMIDIA

SUMIDIA

A Sumitomo úttörőnek számít a szintetikus gyémánt szerszámok előállításában. Az 1970-es Sumitomo PCD (polikristályos gyémánt) megjelenése óta, sikeresen használja az ipar, hiszen kiváló kopási. és törési ellenállás, nagy teljesítmény és kiváló minőség jellemzi.

tovább

SumiCrystal ®

SumiCrystal ®

A SumiCrystal  szintetikus monokristályos gyémánt, melyet a Sumitomo Electric gyárt, szigorú minőségi követelményeknek megfelelően.
A gyémánt, mint a legkeményebb ismert anyag, a hőállósága és az ellenállása miatt a nagy pontosságú technológiák egyik fő alapanyaga. Összehasonlítva a természetes gyémánttal, a SumiCrystal sokkal alkalmasabb az ipari alkalmazásokhoz.

tovább

Sumitomo katalógus

Sumitomo katalógus

Tekintse meg a Sumitomo katalógust, melyben áttekintést kaphat a termékekről és többet megtudhat a részletekről is. A Sumitomo világszínvonalú szerszám, minőségi ügyfélszolgálattal.

tovább