Kapcsolat

Telefon: +36-36/780-228
Mobil: +36-70/328-7502
Fax: +36-36/357-248

E-mail: info@pannontitan.hu ke@pannontitan.hu

Szállítás 1-2 munkanapon belül

 

Pannon Titán Kft. 

Cím: 3397 Maklár, Ifjúság út 2/b.

Esztergálás

Seco-Capto

Seco-Capto ad egy sokoldalú és elemes szerszámtartó rendszert, ahol ugyanazt a tartót lehet használni különböző gépeken, és lehetőséget ad szerszámok összeépítésére adapterekkel.

tovább

Mini-Shaft

A Seco a Mini-Shaft rendszerét a furat esztergálásra, beszúrásra, precíziós beszúrásra, profilozásra, visszaesztergálásra és menetvágásra tervezte.

tovább

TGP35 - Duratomic high-performance wear resistant CVD grade

TGP35 is a new Duratomic high-performance wear resistant CVD grade for steel, stainless steel and cast iron. The main working area is the ISO P20 area. It outperforms and upgrades our previous grade T200M.

tovább

Beszúrás és leszúrás

Beszúrás és leszúrás megmunkálás most lett a legjobb. A TGP25 és TGP45 bemutatkozása - új minőségek, új technológia a DURATOMIC bevonat hatásos eredményt ad.

tovább

Jetstream Tooling

Válaszolva a repülőgép ipar kihívására, fejleszteni a nehezen forgácsolható ötvözetek megmunkálását, a Seco kifejlesztette a Jetstream Tooling - egy forradalmi hűtő rendszert.

tovább

Seco MDT

A Seco MDT (Multi Directional Turning) rendszer tartalmaz késeket és lapkákat külső radiális-, külső axiális- és furat megmunkáláshoz.

tovább

Menetesztergálás - Anti-Twist kések

Ezek a szerszámtartók használják a Seco Snap-Tap menet lapkákat, az Anti-Twis lapka rögzítő rendszer biztosítja a hihetetlenül biztonságos lapka tartást. Az Anti-Twist rendszernek két meghatározó jellemzője van.

tovább

Általános esztergálás

A Seco eszterga lapkaminőségeit a hosszú, kiszámítható és növelt éltartam jellemzi. Eszterga minőségek jellemzői akár megkétszerezhető éltartam, korszerű megoldások a korrózióálló acélok által támasztott követelményeknek és folyamatos magas minőség.

tovább