• 2
  • 1

Képzés (STEP)

 

Bővítse tudását és fedje fell rejtett termelékenységét a Seco Tecnikai Képzési Program (SECO Technical Education Programme)-al (STEP).

Annak mértéke ahogyan az emberek és szervezetek új technológiákat tanulnak és alkalmaznak, az általában túlmutat a fejlesztések tempóján.  Sok cég az iparunkban olyan szerszámokat, lapka minőségeket, geometriákat, és megmunkálási technikákat használnak,amelyek elavultak.

A végeredmény - egy növekvő "technikai rés" melyiknek hátránya megjelenik egy cég versenyképességében, a vissza eső termelékenységben.

Seco® Technical Education Program (STEP) egy jól kifejlesztett és gyakorlati program a felhasználoknak e legutolsó fejlesztésű szerszámokkal és technikákkal. A STEP képessé teszi cégeket harcolni a "techikai rés" ellen és elérni a maximális termelékenységet.

STEP úgy van megtervezve, hogy a vevőink kapcsolódjanak az ipar gyors változásaihoz.  Az új tecnológiák mély megértése nélkül a piacon, sok vásárló döntési helyzete egyre bonyolultabb lesz, mely csak növeli szerszámok számát.

Ki vehet részt a STEP programban?
A kurzusok úgy vannak megtervezve, hogy lefedjék a vevői szükségleteket, tehát gép kezelők, gyártó mérnökök, programozók és cég tulajdonosok is kezdhetik megérteni az egyszerű utat a szerszámozás és megmunkálási stratégia kiválasztásához.

Milyen információkat tartalmaz a STEP?
STEP 20 modulból áll jelenleg, elosztva a STEP 1 és STEP 2 között.  A STEP 1 modul egy bevezetést ad a szerszámozáshoz és megmunkálási technológiához, a STEP 2 modul megvizsgálja az ajánlott megmunkálási technikákat és szerszám rendszereket.

STEP 1

Bevezetés a megmunkálásba
ISO/ANSI szabványok
Esztergálás
Marás
Furatkészítés
Menetvágás
Menetmarás

STEP 1 - folytatás

Szerszám karbantartás
Munkadarab anyagok
Keményfém porkohászat
Keményfém gyártás
Éltartam vizsgálat
Termelékenység megértés
Alaptartók

STEP 2

3D marás
3D marószerszámok
Legjobb esztergálás
PCBN szerszámok
Ajánlott szerszám rendszerek
Capto gyors csere
Tömökeményfém szerszám

Helyszínek:
Vegye fel a kapcsolatot az Ön helyi Seco® irodájával, hogy több információt kapjon a következő STEP tréningről.

vissza

Kapcsolat

Telefon: +36-36/780-228
Mobil: +36-70/328-7502
Fax: +36-36/357-248

E-mail: info@pannontitan.hu ke@pannontitan.hu

Szállítás 1-2 munkanapon belül

 

Pannon Titán Kft. 

Cím: 3397 Maklár, Ifjúság út 2/b.