Kapcsolat

Telefon: +36-36/780-228
Mobil: +36-70/328-7502
Fax: +36-36/357-248

E-mail: info@pannontitan.hu ke@pannontitan.hu

Szállítás 1-2 munkanapon belül

 

Pannon Titán Kft. 

Cím: 3397 Maklár, Ifjúság út 2/b.

PCBN termékek

 

Secomax PCBN nagy gyártási költségcsökkentést eredményez. A Secomax egy nagy forgácsoló teljesítményű minőségen alapul, mely a PCBN-Polycrystalline Cubic Boron Nitride (Polikristályos köbös bór nitrid).

A Secomax minőségek speciálisan kifejlesztettek az edzett acélokhoz, perlites öntvényekhez, kemény öntvényekhez és szuperötvözetekhez.

Mikor a Secomax-al megmunkálja ezeket az anyagokat, kiadós csökkentést ér el a gyártási költségeknél. Például, a köszörüléssel összehasonlítva a megmunkálási időt 90%-al lehet csökkenteni. Secomax lapkák több mint 30-szor felülmúlják a kerámia lapkákat, perlites öntvény megmunkálásakor.

A Secomax CBN lapkák:

SECOMAX CBN060K
A Secomax CBN060K speciálisan az edzett acélok esztergálására lett kifejlesztve, a H10-H20 megmunkálási területre.

Secomax CBN050C

SECOMAX CBN050C
Az örökké emelkedő termelékenység növelési kényszer az iparban szükségessé teszi, hogy a megmunkálás gyorsabb legyen.

Secomax CBN100

SECOMAX CBN100
A CBN100 tömör anyag, ez az első amit edzett acél, kemény felületű ötvözetek, szinterezett acélok és öntvények simításához ajánlunk.

Secomax CBN160C

SECOMAX CBN160C
A CBN160C egy új, mikroszemcsés, alacsony CBN tartalmú minőség, kiválló szívóssággal és nagyszerű megmunkálási pontosággal rendelkezik, edzett acélok megszakított simító megmunlálásához.

Secomax CBN200

SECOMAX CBN200
A CBN200 egy különleges fém kötésű és finom szemcsés minőség, mely mind nagyoláshoz és simításhoz alkalmas, edzett acélok/öntvények, porkohászati/szinterezett öntvények és szürkeöntvények esztergálásához és marásához.

Secomax CBN350

SECOMAX CBN350
A megnövelt szívósságú CBN350 lehetőséget ad a megnövelt előtolásra. A megnövelt előtolással a CBN350 gyorsabb megmunkálást tesz lehetővé.

Secomax CBN400C

SECOMAX CBN400C
Hogy tovább építsük a CBN300 sikereit, a Seco® bevezetett egy új PCBN minőséget kiegészítve a CBN300-at, szürke öntvény megmunkálásához.

Secomax C-lock

SECOMAX C-LOCK
A Secomax C-rögzítésű, furatos, teljes felületű PCBN lapkái, a Secomax PCBN termékekek fontos fejlesztési. A Seco® ajánlja a költséghatékony csavar rögzítéses (C-rögzítés) PCBN lapkáit.

Secomax Pinlock hole

SECOMAX KÖRÖMRÖGZÍTÉSSEL
A tömör PCBN lapkák körömmel történő rögzítésénél, a Seco® ötvözte a sok éllel rendelkező tömör lapkák előnyeit a körömmel történő lapkarögzítés biztonságával.

Secomax Wiper inserts

SECOMAX WIPER LAPKÁK
A különleges, szabadalmaztatott Helix Wiper koncepciónkat a simító megmunkálás optimalizálásához terveztük. Mindkét oldalon a csúcs rádiuszon wiper van (mint általában), de az élletörés el van csavarva negatívtól pozitív vagy pozitívtól negatív irányba, a megmunkálás függvényében.

Secomax MDT

SECOMAX MDT
Ez egy alig felülmúlható kombinációja - köszörült minőség és szerszám stabilitás - a Secomax PCBN és az MDT rendszernek.

CBN300

SECOMAX FORGÁCSTÖRŐ
Szürkeöntvény megmunkálásához tervezve, a Secomax forgácstörője az első és egyetlen pozitív geometria egy tömör lapkán.

vissza