Kapcsolat

Telefon: +36-36/780-228
Mobil: +36-70/328-7502
Fax: +36-36/357-248

E-mail: info@pannontitan.hu ke@pannontitan.hu

Szállítás 1-2 munkanapon belül

 

Pannon Titán Kft. 

Cím: 3397 Maklár, Ifjúság út 2/b.

Seco Jabro - Prémium tömör keményfém szerszámok

 

A Seco Jabro termékei csúcs minőségű keményfém marók a csúcs technológiájú ipar részére, mind formagyártás, repülőgép, orvosi, erőművi és általános gépipar részére.

A Tornado szerszámok tökéletesek a nagysebességű megmunkáláshoz, míg a gyémánt bevonatú szerszámok használhatók grafit megmunkáláshoz és a Mini szerszámok a legkisebb munkadarabokhoz.


A Seco® Jabro választék:

Jabro-Solid²

JABRO-SOLID²
A Seco új keményfém marócsaládja a Jabro-Solid², minden általános megmunkálásra és alapanyaghoz. Ezket a szerszámokat a nagy termelékenység jellemzi.

Tornado

TORNADO
A csúcs teljesítményű bevonatos marók választéka speciálisan a nagysebességű megmunkálásra (HSM) lett fejlesztve, 2-20 mm átmérőkkel különböző geometriai típusban.

HPM

HPM
Keményfém szerszámok választéka, nagy mennyiségű anyag eltávolításhoz tervezve, különféle anyagokhoz. Átmérő tartomány 2 - 25 mm.

HFM

HFM
Keményfém szerszámok nagy előtolású maráshoz. Átmérő tartomány 1 - 12 mm.

Mini
MINI
A Mini "MEGA-64-T", Mega-T és "Diamond" bevonatú marók 0.1 mm (.0039") - 2.0 mm (.0590") átmérőkben.
Diamond

DIAMOND
A tömör keményfém marók, kémiai (Chemical Vapour Deposition, CVD) "Diamond" bevonattal a koptató anyagok megmunkálásához, mint a grafit. Átmérő tartomány 0,2 - 12 mm.

VHM

VHM
Az általános tömör keményfém marók teljes választéka. Átmérő tartomány 1 - 32 mm.

Secomax CBN400C

SZOLGÁLTATÁSOK
Sok megmunkálási művelet elvégezhető szabványos szerszámok használatával. Mindazonáltal, ha speciális megmunkálás szükséges, az egyedi szerszám ajánlott. Szintén ajánljuk a kitűnő újraélező szolgáltatásunkat és a Seco Jabro speciális szerszámok gyors módosító szolgáltatását.

vissza