Kapcsolat

Telefon: +36-36/780-228
Mobil: +36-70/328-7502
Fax: +36-36/357-248

E-mail: info@pannontitan.hu ke@pannontitan.hu

Szállítás 1-2 munkanapon belül

 

Pannon Titán Kft. 

Cím: 3397 Maklár, Ifjúság út 2/b.

Másolómarás

 

3D marásban a Seco a nagy teljesítményű szerszámok legszélesebb választékát ajánlja, kiválló minőséggel, nemesített marófejekkel a nagy agyageltávolításhoz. Egyre magasabb vevői igények és szűkebb tűrések kielégítésére.

A forgácsoló technológia két jó példája a 3D marásban a R218.20 (K=2, teljes rádiusz) és a R217/220.21 (nagyelőtolású marófej) Az új teljes rádiuszú maró egy megbízható és nagy teljesítményű maró profilozáshoz nagy előtolású megmunkálást tesz lehetővé. Egy merev szerszám amelyet jól lehet használni embernélküli termelésben. A nagyelőtolású maró egy rugalmas, nagy forgács eltávolítású maró a megnövelt termelékenységhez. A Seco®nak van a legszélesebb választéka a piacon.

Olvasson többet a másoló marási termékeinkről lent:

Round insert cutters

KÖRLAPKÁS MARÓFEJEK
Az erős körlapkával szerelt marófejeket ajánljuk az elősimításhoz és nagyoláshoz, sík- és másoló marási műveletekhez, mint pl. zsebmarás.

High Feed solution

NAGYELŐTOLÁSÚ MEGOLDÁS
A Seco® nagyelőtolású megoldású – 217/220.21 és Minimaster® – szerszámai nagy anyageltávolítási arányt biztosítanak és növelik a termelékenységet.

K=2 Ball nose cutter

K=2 RÁDIUSZ MARÓ
A rádiuszmaró nagy teljesítményhez és nagyobb megbízhatósághoz lett tervezve másoló marásban.

Minimaster

MINIMASTER®
Kisátmérőjű cserélhető fejű maró rendszer. A Seco® Minimaster® egy sokoldalú és jól alkalmazható variálható rendszer.

Plunge milling cutters

AXIÁLIS MARÓFEJEK
Az axiális marás a nagy anyagmennyiség eltávolítására lett kitalálva és olyan műveleteknél használják ahol hosszú kinyúlás szükséges.

vissza