Kapcsolat

Telefon: +36-36/780-228
Mobil: +36-70/328-7502
Fax: +36-36/357-248

E-mail: info@pannontitan.hu ke@pannontitan.hu

Szállítás 1-2 munkanapon belül

 

Pannon Titán Kft. 

Cím: 3397 Maklár, Ifjúság út 2/b.

Menetesztergálás - Anti-Twist kések

 

Ezek a szerszámtartók használják a Seco Snap-Tap menet lapkákat, az Anti-Twis lapka rögzítő rendszer biztosítja a hihetetlenül biztonságos lapka tartást. Az Anti-Twist rendszernek két meghatározó jellemzője van.

Első, egy keményfém csap elhelyezése a lapka ülék hátsó részén, mely biztosítja a lapka elcsavarodás és mozgásmentes helyzetét a megmunkálás idelén.

Második, a D-típusú rögzítés, mely belenyomja a lapkát a lapkafészekbe. A végeredmény megnövelt szerszám élettratam, a lapka nagyobb pontossága és teljesítménye, plussz egy általános növekedés a termelékenységben.

Növekvő választék a préselt menet eszterga lapkáknál
A Seco® hozzáadott egy harmadik forgácstörő geometriát a Snap-Tap menetesztergáló szerszámokhoz. A legújabb kiadás, "A" forgácstörő, tartalmaz számos menet formát acélokhoz és korrózióálló acélokhoz. Mint egy közvetlenül préselt lapka, ez ad egy elérhető biztonságos ismételhetőséget és pontosságot - a préselt lapkákkal 20%-os megtakarítás is elérhető a hagyományos köszörült lapkákkal összehasonlítva.

Az "A" geometria kiegészíti a két másik kulcs forgácstörő geometriát a Snap-Tap választékban, az "A1" és "A2"-t. Az "A1" egy optimális geometria acélokhoz, az "A2" optimális teljesítmény nyújt korrózióálló anyagokban. Mindkettő jobb forgácstörést biztosít, mely különlegesen fontos furatban történő menetvágásnál, ahol a rossz forgácseltávolítás a munkadarab sérülését eredményezheti és csökkenti az éltartamot és teljesítményt. 

Minhárom geometria megtalálható a Seco Tools CP500-as különleges minőségében. Ezt a minőséget a PCD bevonatok nagy kopásállósága jellemzi, mely megbízható megmunkálást biztosít az általános menetesztergálások nagy többségénél.

Kis volumenű megmunkálásokhoz
Azért, hogy még többet megtakarítson, ajánljuk a számlázható kis két darabos csomagolásunkat - mely nagyon kényelmes kis üzemek számára, kis szériákhoz, megtakarítva költséget és raktárkészletet.

vissza