• 2
  • 1

Jetstream Tooling

 

Válaszolva a repülőgép ipar kihívására, fejleszteni a nehezen forgácsolható ötvözetek megmunkálását, a Seco kifejlesztette a Jetstream Tooling - egy forradalmi hűtő rendszert.

A Jetstream Toolinga hűtést optimális pozícióval közvetlenül a vágóélre juttatja. A sugárhűtés felemeli a forgácsot homlok felületről, növelve a forgácstörést és az éltartamot a paraméterek növelésével.

Hatásos hő eltávolítás
A hő hatásos eltávolítása a vágási zónából az egyik legfontosabb szempont a forgácsoló szerszám teljesítményre. Hogy a hűtés igazán hatásos legyen, a hő gyors eltávolítása szükséges a vágási zónából. Egy irányított hűtőáram a hűtést pontosan oda vezeti, ahol a leghatásossabb.

A Jetstream Tooling olyan hatásos a hő eltávolításban a vágási zónából, hogy a forgács gyorsan lehül, megedzve azt el is töri.

Legyen mindkettő
A Jetstream Tooling Önnek nem kell választani a szerszám éltartam és termelékenység között - most megkapja mindkettőt. Nagyobb forgácsolási sebességekkel, hosszabb éltartam és növelt forgácstörés, alacsonyabb költségű kezelő nélküli gyártás valósítható meg.

vissza

Kapcsolat

Telefon: +36-36/780-228
Mobil: +36-70/328-7502
Fax: +36-36/357-248

E-mail: info@pannontitan.hu ke@pannontitan.hu

Szállítás 1-2 munkanapon belül

 

Pannon Titán Kft. 

Cím: 3397 Maklár, Ifjúság út 2/b.