• 2
  • 1

Pannon Titán Kft

 

Pannon Titán Kft

Tevékenységeink: tömör keményfém szerszámok, eszterga kések és lapkák, maró szerszámok és lapkák, fúró szerszámok, lapkás fúrók, koronás fúrók, dörzsárak, sorjázó szerszámok, alaptartók, befogó rendszerek forgalmazása

Magyarországon cégünk, a SECO Tools-t és a PRAMET-et képviseli. Világszínvonalú fémmegmunkáló szerszámgyártásukon túl a gyártók kutatásai és fejlesztései egyedülállóak a csúcstechnológia alkalmazásának köszönhetően.

A magyar leányvállalatokkal 2005 óta működünk együtt, ez idő alatt összegyűjtött információink alapján biztosan állíthatjuk, hogy gyártmányainkkal az élvonalhoz tartozunk; legyen szó marásról, esztergálásról vagy akár furatmegmunkálásról stb. Széles szerszámválasztékunk mellett kiváló kiegészítők alaptartóink és kiesztergálásnál moduláris rendszerünk. Minden területen - akár speciális szerszámokkal is - rendelkezésére állunk igényeinek megfelelően!

Marószerszámainkból egyedülálló termékeink az Octomill, Hexamill síkmaró családok, Nano- Mikro- és Superturbo horonymarók, illetve Minimaster és Combimaster szerszámok formagyártáshoz. E mellett természetesen a standard marók teljes palettáját is megtalálhatja választékunkban.

Esztergálásnál ISO szabványos termékeink mellett kiemelendő az MDT család, amely többirányú megmunkálást tesz lehetővé, illetve a Snap-Tap menetmegmunkáló szerszámok. Egyebek között szintén egyedülálló a 150.10-es leszúró rendszerünk is.

Új gép felszerszámozásánál, vagy a már meglévők újra-felszerszámozásához ajánljuk a professzionális EPB alaptartóinkat, készülékeinket, furatkiesztergáló Graflex termékeinket.

Mi nem csupán világszínvonalú szerszámokat szeretnénk eladni Önnek, hanem szoros együttműködést kialakítani annak reményében, hogy a forgácsolási feladatokat hatékonyan, gyorsan tudjuk megoldani.

Alternatívákat ajánlunk a már meglévő megmunkálásokhoz, azok gazdaságosabbá tételéhez.

Kérjük tekintse meg képgalériánkat itt

vissza

Kapcsolat

Telefon: +36-36/780-228
Mobil: +36-70/328-7502
Fax: +36-36/357-248

E-mail: info@pannontitan.hu ke@pannontitan.hu

Szállítás 1-2 munkanapon belül

 

Pannon Titán Kft. 

Cím: 3397 Maklár, Ifjúság út 2/b.